inloggen-admin-experiabox
Experiabox Uitleg Admin inlog

Aangepast zoeken

Hoe logt u in op een Experiabox bij alleen een lnlog Admin?
Standaard staat er vooringesteld KPN en kunt u een wachtwoord aanmaken bij de eerste keer inloggen op de webinterface. Wanneer u het wachtwoordveld leeg laat en op inloggen klikt, krijgt u de mogelijkheid zelf een wachwoord aan te maken. Soms echter staat er geen KPN, maar ADMIN en werkt de aanmeld procedure iets anders. In dat geval ziet het aanmeldscherm er zo uit:
ADMIN inlogscherm
Type in de adresbalk van de browser 192.168.2.254 [of klik hier].

Wanneer u al eens een wachtwoord hebt aanngemaakt, kun je deze uiteraard gebruiken. Weet u het wachtwoord niet meer, geef het modem dan een harde reset door met een paperclip of cocktailprikker 10 seconden het resetgaatje in te drukken. Alle lampjes lichten op en het modem gaat terug naar zijn basisinstellingen. Na enkele minuten wachten is het modem weer gereed en online.

Ga vervolgens weer naar dezelfde inlogpagina, klik op 'Login'.

Hier vindt u nu drie invulschermen. Er wordt gevraagd éérst het oude wachtwoord in te vullen en daarna twee keer een nieuwe. Aangezien u het oude wachtwoord niet hebt laat u dit invulveld leeg. U maakt enkel een nieuw wachtwoord aan. Bedenk een goed wachtwoord en voer deze twee keer in. Klik op 'Apply' en u bent ingelogd in het modem, onder de username Admin.


Meer inloggen-admin-experiabox [computerhandleiding.nl/netwerk]

 
   
   Vorige pagina  
   
 

       

 
cookieassistant.com