Gmail adres aanmaken

Wil je graag een Gmail-adres aanmaken om gebruik te maken van de handige gratis webmailservice van Google? Dat is heel eenvoudig en biedt een ruime opslagcapaciteit voor al je berichten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verwijderen ervan. Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg over hoe je snel en gemakkelijk een Gmail-adres kunt aanmaken.

  1. Ga naar de officiƫle website van Gmail door te surfen naar mail.google.com.
  2. Klik rechtsboven op de pagina om de taal te selecteren die voor jou het meest geschikt is, zoals Nederlands.
  3. Vul de vereiste gegevens in op de daarvoor bestemde schermen. Hierbij moet je onder andere een gebruikersnaam kiezen die nog niet in gebruik is en een sterk wachtwoord invoeren.
  4. Controleer of de door jou gekozen gebruikersnaam beschikbaar is. Als deze al in gebruik is, zul je een andere moeten kiezen.
  5. Beantwoord eventuele beveiligingsvragen om de veiligheid van je account te waarborgen.

Gefeliciteerd! Je bent nu succesvol aangemeld en hebt een gloednieuw Gmail-adres tot je beschikking. Nu kun je eenvoudig inloggen op mail.google.com met je nieuwe gebruikersnaam (zonder @gmail.com) en het door jou gekozen wachtwoord. Eenmaal ingelogd, kun je moeiteloos e-mails verzenden, ontvangen en beheren binnen de gebruiksvriendelijke interface van Gmail.

Meer informatie aanmaken Gmail account

Wil je meer weten over het aanmaken van een Gmail-adres? Bezoek dan de volgende links voor meer informatie:

Met Gmail blijf je moeiteloos in contact met vrienden, familie en collega’s, waar je ook bent!