Windows 7 bureaublad instellen

Het Windows-7-bureaublad, hoe komt u bij de instellingen pagina.

Wanneer u veel snelkoppelingen vanaf uw Windows-7-bureablad gebruikt, is het gebruik van de knop bureaublad weergeven een onmisbare optie. In Windows-7 is deze knop geplaatst aan de rechterkant, naast de klok en onderin uw scherm. Het systeemvak. Als u op deze knop klik, minimaliseren alle openstaande programma’s in één keer. Wanneer met de muispijl over deze knop bewogen wordt, dan wordt het bureaublad kort weer gegeven. Als u dit hinderlijk vindt, dan kunt u dit wijzigen door er met de rechtermuisknop op te klikken en deze optie, Bureaublad kort weergeven, te deactiveren.

De snelkoppelingen op het bureaublad kunnen worden gerangschikt door een rechtsklik te maken op een leeg deel van het bureaublad. Kies daarna voor Pictogrammen schikken op. De grootte van de pictogrammen kan aangepast worden door de CTRL-toets in te drukken en tegelijk het muiswieltje te bewegen.

Het inrichten van het bureaublad

Door rechts te klikken op een leeg deel in het bureaublad en daarna te kiezen voor Aan persoonlijke voorkeuren aanpassen, kan gekozen worden voor Aan persoonlijke voorkeuren aanpassen. Vervolgens kiezen voor Bureaubladpictogrammen wijzigen (links). Standaard snelkoppelingen kunnen nu worden toegevoegd aan het bureaublad. Via Bureaublad achtergrond wijzigt u de achtergrondafbeelding.

Tip: zoek een bureaubladafbeelding met dezelfde pixelgrootte als uw monitorinstellingen.